Jeg havde egentligt tænkt mig at jeg var færdig med gør det selv projekter indtil efter sommer, men nu har jeg alligevel fået følgende på gør-det-selv-listen.

  • Port til indkørsel
  • Vindueskarm til børneværelset, efter der blev sat nye vinduer i
  • Kontoret fik også nye vinduer, så det skal også gøres pænt
  • Ny varmepumpe til annekset, som jeg byggede sidste år

Udover det skal overdækningen på terrassen gøres ren.

Senere på året, eller næste år, skal vi have en ny lille terrasse ved bålstedet. Vi skal også have indrettet nogle nye højbede til små træer og fine blomster.

  • @vandlaas
    link
    21 year ago

    Husk at strøm er en væsentlig del af det at drive en server. Har selv nogle enterprise-servere stående, men det er min SFF-PC der vandt i sidste ende, da hverken load eller strømforbrug kunne retfærdiggøre en enterprise-server.

    • Kresten
      link
      21 year ago

      Jeg har fokuseret temmligt meget på strøm. Har sat mig for at ikke overstige 15W i idle. Jeg er gået lidt i stå da jeg havde planer om at bruge en pico-psu, men ikke ved hvordan jeg skal finde en transformator/brick til den

        • Kresten
          link
          11 year ago

          Åh, det ser ikke helt forkert ud. Hvor får du 12V fra, og hvad kigger jeg efter i en ‘brick’? Kan ikke umiddelbart finde noget sted hvor der står noget om effekt

            • Kresten
              link
              11 year ago

              Den du linker der siger 15-19V, så den går vel ikke til 12V 🤔 Jeg har kigget på en til 120W, da jeg tænker det er det højeste jeg får brug for. Kan dog godt se det desværre løber lidt op i pris, https://www.av-connection.dk/?PNo=NNA-1647&gad=1

              Det der er fristende med picoPsu er dens lave effekt ved idle, da jeg gerne vil have min server kørende 24/7 med god samvittighed, uanset om jeg kører noget på den eller ej. Noget andet er at den ikke har en blæser, da den gerne må være så støjfri som muligt.

              • @vandlaas
                link
                21 year ago

                Godt set! Jeg var lidt for hurtig til at linke. Den virker selvfølgelig ikke.

                Forstår dig godt. Husk at du dog øger kompleksiteten at dit setup og har flere led med effekttab, da du konverterer fra 230 V -> 12 V -> 3,3 V og 5 V i picoPSU’en.

                Hvilket kabinet har du tænkt dig at bruge samt bundkort?

                • Kresten
                  link
                  11 year ago

                  Har slet ikke haft tænkt over det med effekttab, så der har du nok også en pointe.

                  Jeg har lavet et regneark over de dele jeg har overvejet. Sender det lige i dm bagefter.

                  Thermaltake Core V1 mini itx, overvejer jeg til kabinet. Derudover mener jeg at jeg har kigget på ASRock H670M, bl.a. fordi den både har trådløs og har et 2,5 Gbit netkort.

                  • @vandlaas
                    link
                    21 year ago

                    Rigtig fint kabinet. Der er også plads til en PSU.

                    Et råd omkring wifi. Lad være med at bruge det til noget, der skal være stabilt - som en server. Der er alt for mange udfald til at det er sådan rigtig godt. I med kabel og så spiller det.