Synes det er top spændende at der puttes så meget energi og forskning i at skabe gærtyper der kan fermentere uden at danne alkohol. Og så har Mikkel måske en en god pointe. Måske bør man se alkohol frie øl lidt som veganermad: Ligesom man ikke nødvendigvis skal prøve at få vegansk mad til at ligne og smage af kød, bør man måske heller ikke forsøge at få alkohol frie øl til at smage af øl med alkohol. Det kan være man skal se det som et mere selvstændigt produkt, der kan noget andet. Håber der indenfor en overkommelig tidsramme kommer gærtyper på markedet, der gør, at jeg her hjemme kan lave alkoholfrie øl ved stuetemperatur :)
ps. Øllen der nævnes i artiklen, er imo en af de bedste alkoholfrie øl. Der er virkelig smag for pengene.
Alt fra Big Drop, jeg ved dog ikke hvor nemme de er, at få fat på i Danmark.
Guinness 0.0. Hvis man ikke er til Guinness til at starte med, er det nok ikke noget man skal kaste sig ud i, men den er overraskende god for en dåsestout.
Synes det er top spændende at der puttes så meget energi og forskning i at skabe gærtyper der kan fermentere uden at danne alkohol. Og så har Mikkel måske en en god pointe. Måske bør man se alkohol frie øl lidt som veganermad: Ligesom man ikke nødvendigvis skal prøve at få vegansk mad til at ligne og smage af kød, bør man måske heller ikke forsøge at få alkohol frie øl til at smage af øl med alkohol. Det kan være man skal se det som et mere selvstændigt produkt, der kan noget andet. Håber der indenfor en overkommelig tidsramme kommer gærtyper på markedet, der gør, at jeg her hjemme kan lave alkoholfrie øl ved stuetemperatur :)
ps. Øllen der nævnes i artiklen, er imo en af de bedste alkoholfrie øl. Der er virkelig smag for pengene.
Brooklyn Special Effects er en virkelig god øl, som jeg nød så sent som i går aftes til noget krydret mad. Den var perfekt.
Af andre rigtig gode (efter min mening) alkoholfrie øl, vil jeg nævne: