Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.
God lille-fredag og bon appétit!
I søndags lavede jeg Cote de bouf i ovnen, med hjemmelavet pomfritter til ud fra denne opskrift
Jeg bruge alm bagekartofler, og det gav et super resultat. Det tager dog lidt tid, men jeg synes de er tiden værd. Jeg har en løs induktionskogeplade som jeg bruger uden for til friture, så det ikke kommer til lugte i hele hjemmet.
Hvis man laver ovnkartofler, så er det stadig et godt tip at koge dem i vand med salt og eddike først. Det er meget nemmere at få sprød overflade og mør midte på den måde.