• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    MrSoren at 2023-08-28 06:41:38+00:00 ID: jy25g2j


    Hvis nu bare regeringen og Folketinget kunne trække hovedet ud af røven og legalisere. Men nej, det er åbenbart det absolut sidste, man vil gøre. Ifølge vores kære justitsminister vil en legalisering ikke stoppe al bandekriminalitet, så derfor kommer det ikke på tale. No shit, men det vil tage en kæmpe indtægtskilde fra dem, spare ressourcer hos politiet og få penge statskassen. Det er åbenbart alt eller intet.

    Der er ikke engang nogen der ved hvorfor det er ulovligt længere. De vender altid tilbage til, at børn kan få psykoser. Sjovt nok kan børn sagtens skaffe det alligevel, ligesom jeg selv, da jeg var 15. Ser meget hellere at det bliver solgt under kontrollerede forhold, med defineret aldersbegrænsning i stil med det svenske systembolag.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      peterpaapan at 2023-08-28 07:11:30+00:00 ID: jy27p4y


      Det er helt hul i hovedet - enig. Jeg har mistet troen på det nogensinde sker i Danmark. Det refereres ALTID til børnene - hvilket signal vi dog sender dem ved legalisering.

      Hver gang ønsker jeg mig at de skiftede hash ud med ordet alkohol - det er så langt ude hvor stigmatiseret cannabis er blevet. I øvrigt har jeg ALDRIG hørt nogle børn eller unge komme med deres synspunkt. Jeg forestiller mig ikke, at alle skal ud og ryge hvis det legaliseret - til gengæld tvinges alle os der nyder cannabis til at købe på gaden, potentielt af de små børn og unge som det ville være så synd for, hvis vi legaliserede.