• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      7 months ago

      Xabster2 at 2024-03-20 09:26:53+00:00 ID: kvpiq4v


      Børns skal ikke tvinges i skole. Undervisningspligt gælder for forældrene at de skal medvirke til at de får undervisning. Aldrig kan et barn tvinges eller straffes for ikke at gå i skole. Vi skal ikke til at sætte børn i fængsel for ikke at gå i skole. Så ja, det gælder også der.

      • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        1
        ·
        7 months ago

        Sofus123 at 2024-03-20 09:40:22+00:00 ID: kvpjtc3


        Altså tvang til de skal undervises. De skal have undervisning. Det er ikke for at provokere, nu her, men jeg vil bare gerne vide, hvor mange steder du mener, der ikke skal være en eller anden form for tvang. Det er primært en social kontrakt vi har. Undervisning til børn. Betale skat. Man må ikke få børn med familiemedlemmere. Det er tvang det hele på varierende planer.

        Angående værnepligt bliver vi ikke enige. Jeg så gerne der kom en civil værnepligt til alle, så vi i krisesituationer, har et fælles grundlag, for at kunne agere bedst muligt. Naturkatastrofer, ulykker mv sker dagligt, selvfølgelig i variende størrelse. Men vi havde Fields for nyligt, en kæmpe brand, hvor at hvis det skete i større størrelse, kunne være en fordel at trække på civilbefolkningen. Hvordan denne skulle foregå er en anden debat. Om det så bare var en uge, hvor de lærte førstehjælp og lærte hvordan kommunikationen foregik ved større hændelser, ville være bare én løsning.

        At uddanne soldater er en anden ting.