• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    MasterOfSubrogation at 2023-07-17 11:22:29+00:00 ID: jsb1dld


    Jeg tror lige du har opdaget hvordan politik på midten foregår. Skab et problem, vent til alle har glemt du har skabt problemet (tager maks 3 måneder), skab derefter løsningen på problemet. Infinite votes glitch.

    Det er desværre meget værre end det du beskriver. Den reelle model er mere noget i retning af:

    1. Opdag (eller opfind) et problem
    2. Lav en lappeløsning der skal løse problemet
    3. Opdag nu at der er en utilsigtet bivirkning af løsningen
    4. Gå til punkt 2

    Modellen gentages i det uendelige og hver gang bygges der et nyt sæt undtagelser og sær-regler ovenpå allerede eksisterende regler, hvilket resulterer i endnu flere huller og utilsigtede bivirkninger som så starter processen fra punkt 2 igen og igen og igen.

    Der er f.eks. derfor alle lønmodtagere på ene side betaler arbejdsmarkedsbidrag (hvilket man IKKE betaler hvis man er på overførselsindkomst), samtidig med at alle lønmodtagere får et særligt beskæftigelsesfradrag (hvilket man igen ikke får på overførselsindkomster). I stedet for bare at sætte arbejdsmarkedsbidraget ned vælger man simpelthen at indføre en modsatrettet ordning, med det resultat at systemet bliver mere kompliceret og der er større risiko for at der opstår huller der kan udnyttes eller problemer der så må løses ved at smide endnu en lappeløsning ovenpå.