Der er da også psykotisk at forvente at borgeren, der udover arbejde, fritid, muligvis bmrnog alt der medfølger der, lige sætter sig ned og sortere i 10 kategorier.

Udover pladsen der skal til for det her. Jeg skal fandme ikke have 10 spande stående og stinke der bliver tømt hver anden måned.


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Joine vores Lemmy-fællesskab på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/CaptainCapitol at 2023-07-03 20:40:16+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    trickortreat89 at 2023-07-04 10:20:58+00:00 ID: jqm7htq


    Hvor lang tid bruger du da på det? Jeg har dedikeret én skuffe i mit køkken hvor der står forskellige skraldespande, og så smider jeg mit skrald i den hvor det passer. Så har jeg nogle få plastikposer hængende i køkkenet hvor jeg samler feks glas, aviser, etc. Sværere behøver det ikke at være, og det er jo ikke fordi at du skal bruge 1,5 time på at overveje hvor du skal putte dit skrald hen hvergang du skal smide noget ud håber jeg? Kan godt forstå at det er svært her i starten, men hvis man lige sætter sig ordentligt ind i hvor de forskellige ting skal hen og man får opbygget et velfungerende system der hvor man bor, så er det altså nemt nok efter min mening? Og som bonus er jeg ret sikker på, at vi som danskere får en bedre viden om skrald og dermed med tiden får nedsat forbruget af det emballage der er klimaskadeligt. Så der er jo nærmest kun gode ting ved det her?