Der er da også psykotisk at forvente at borgeren, der udover arbejde, fritid, muligvis bmrnog alt der medfølger der, lige sætter sig ned og sortere i 10 kategorier.

Udover pladsen der skal til for det her. Jeg skal fandme ikke have 10 spande stående og stinke der bliver tømt hver anden måned.


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Joine vores Lemmy-fællesskab på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/CaptainCapitol at 2023-07-03 20:40:16+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    BraidedSilver at 2023-07-04 10:35:45+00:00 ID: jqm8lyr


    Herhjemme har jeg nogle små spande som kan stables, ude i entreen. De fylder ikke så meget enkeltvis men når én så er fyldt, så tager jeg den ned på vores fællesområde hvor der er nogle større containere med de forskellige slags affald. Eller hvis det er noget som pap, så har jeg en stor gennemsigtig pose til dét, og kører det på lossepladsen når den er fuld (vi har skam en container til pap men den er næsten altid fyldt alligevel). Desuden skyller jeg kartoner, plastikbakker med kød, dåser osv så det ikke ender med at lugte selvom det står hengemt i et par uger før jeg slæber det hele ned til fælles sortering.