Der er da også psykotisk at forvente at borgeren, der udover arbejde, fritid, muligvis bmrnog alt der medfølger der, lige sætter sig ned og sortere i 10 kategorier.

Udover pladsen der skal til for det her. Jeg skal fandme ikke have 10 spande stående og stinke der bliver tømt hver anden måned.


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Joine vores Lemmy-fællesskab på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/CaptainCapitol at 2023-07-03 20:40:16+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    HalvLoegSovs at 2023-07-04 05:20:20+00:00 ID: jqlkkds


    Jeg sorterer hos mig. Har oplevet, hvor jeg boede før, at et fjols sorterede så forkert, at affaldet manuelt skulle sorteres bagefter og at de ville forsøge at finde synderen til at betale regningen. Skete ikke.

    Men når man så læser, at systemet ikke kan håndtere de sorte plastbakker til kød, så bliver man så træt. (Læste det i en nyere artikel i går, men kan fandeme ikke lige finde den). Det er endda lavet af PET, der er let at genanvende, men kødet ser bedre ud i sort, så det bruges. Noget med at teknologien findes, men at man ikke må investere i den af en eller anden grund (kan ikke lige finde kilden).

    EDIT: Det er morgen, Googlede ikke så fandens godt. Her er artiklen.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      mwar123 at 2023-07-04 08:52:09+00:00 ID: jqm16ux


      På sorteringsanlægget bliver alt den plast, som forbrugerne har sorteret derhjemme, sorteret endnu en gang for at frasortere de produkter, der ikke kan genanvendes. Sorteringsanlægget anvender en NIR-scanner, som ved hjælp af nær-infrarødt lys er i stand til at identificere de plasttyper, der kan genanvendes.

      Holy F. Hvorfor fanden skal vi så sortere det i første omgang?

      • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        1
        ·
        1 year ago

        HalvLoegSovs at 2023-07-04 09:11:51+00:00 ID: jqm2l0k


        Fordi ny klimalov forhindrer, at man bruger penge på ny teknologi, der faktisk kan genkende og genanvende den plast vi derhjemme skal sortere, så det kan blive genanvendt. Men ikke blir’ det.