I anledning af Mændenes Internationale Dag har vi bedt Sebastian Lynggaard aka Herlige Svend om at give gode råd til sine medmænd.


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/KonradsFestklister at 2023-11-19 10:43:57+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    10 months ago

    conjaq at 2023-11-19 14:05:07+00:00 ID: k9w256k


    Jeg har ikke læst artiklen, nu skriver jeg bare lidt som i kor med de andre fine indlæg herinde.

    Jeg er ikke en afstumpet mand, som ingen følelser har. Dem har jeg massere af, jeg har bare ikke behov for at skulle sidde i tåre væddende situationer og snakke om dem. Jeg får det bedre af at snakke om tingene, men jeg får det endnu bedre af at få dem løst.

    Der er ingen i min opvækst, som har fortalt mig jeg ikke må græde eller snakke om følelser, jeg har heller ikke haft partnere som på nogen måde har været negativ overfor den side. Alligevel så er det ikke det som hjælper mig mest.

    Vi har rigtig travlt med at skulle spejle os i kvindernes måde at håndtere problemer, men hvem siger lige det er den rigtige? Jeg kan ihvertfald godt blive i tvivl.

    Jeg er virkelig træt af at få tudet ørene fulde af at vi mænd og vores følelser er forkerte. Vi må ikke tænkte dit og dat, og vi skal helst fortælle om vores følelser - Det skal bare være de rigtige, ellers så gør vi det forkert.