I anledning af Mændenes Internationale Dag har vi bedt Sebastian Lynggaard aka Herlige Svend om at give gode råd til sine medmænd.


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/KonradsFestklister at 2023-11-19 10:43:57+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    10 months ago

    McArine at 2023-11-19 13:03:47+00:00 ID: k9vvlam


    Mit indtryk af ham ud fra hans tidligere udtalelser er, at han mere eller mindre bare er en mandlig udgave af de der hardcore feminister, der har enormt mange fordomme om mænd. Jeg har selv overvejet hvor meget projektion, der mon er i hans holdninger.

    Han er kun relevant, fordi han er en mand med de holdninger. Og ikke en kvinde.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      10 months ago

      Cosmos1985 at 2023-11-19 18:28:46+00:00 ID: k9x1abf


      Jeg var til et debatarrangement med ham for nogle år siden på netop denne dag, hvor en af de ting han sagde var, at han bl.a. netop blander sig i debatten fordi de ekstreme feministers fremstilling af mænd som primitive ikke skulle stå uimodsagt. Så det er i hvert fald en sandhed med modifikationer, selvom han da helt sikkert er mere feministisk orienteret end de fleste herinde på mange punkter.

      • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        1
        ·
        10 months ago

        McArine at 2023-11-19 19:00:08+00:00 ID: k9x5vu5


        at han bl.a. netop blander sig i debatten fordi de ekstreme feministers fremstilling af mænd som primitive ikke skulle stå uimodsagt

        Det finder jeg egentlig lidt pudsigt, for jeg synes, han ofte - også i dette interview - omtaler mænd som følelsesmæssigt tilbagestående, der ikke kan finde ud af at forholde sig til sine egne følelser.

        Og jeg har det lidt svært med, at det mest af alt virker som nogle holdninger, der er grundet i personlige relationer og oplevelser, men samtidigt bliver brugt som en form for ekspert for mænds tilstand, selvom han ikke har nogen akademiske kvalifikationer indenfor området.