• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    11 months ago

    Schusler at 2023-11-17 22:49:20+00:00 ID: k9p3stp


    At unge eller nye studerende stemmer på LA, er en joke. Det skriger at man ikke har sat sig ind i deres politik… 26% af LA’s stemmer er udgjort af studerende (de fleste drenge/mænd), fordi det eneste, de hører fra partiet, er, at Vanopslagh er en chad, som gamer warzone på twitch stream.

    Stemmer fra unge, som ellers var blevet stemt blankt, er i stedet blevet kastet efter et parti, som siger: “Vi giver jer ekstra penge, stol på os”, trods at de vil sænke skatten markant? Betales SU ikke af skattepengene? Man skal fandeme være en godtroende og naiv ung stemme, hvis man ikke er bange for, at hr. Vanopslagh kommer efter SU-pengene, lige så snart de bliver stemt ind, hvis han på forhånd stiller skattesænkninger som en mærkesag, og har sundhedssektoren i sigtekornet. Hvis man vil spare på syge og ældre, hvorfor ville man så ikke spare på SU?

    Det virker som om at mange unge LA vælgere er tydeligvis mere optaget af populistisk retorik og løfter om hurtige penge, end konsekvenserne for studerendes økonomi og uddannelsessystem på lang sigt. Det er et stort selvmål at stemme LA som studerende. Det er fedt i gymnasiet, hvor der er tid til studiejob, men hvilken gavn har det for de studerende på fuldtidsstudier, som de af gode grunde ikke har tid eller overskud til at have et job ved siden af? Det er fandeme svært at være “sin egen lykkes smed”, hvis man skal jonglere job og et tidskrævende fuldtidsstudie, hvis man læser til jurist, ingeniør, økonom eller læge, aller en af de mange fuldtudsuddannelser. Det er simpelthen naivt, at tro, at et parti, som har millionærens eller bare topskat betalernes interesse som sin egen, også er den fattige studerendes bedste valg. Det danske LA dystopi, ligner det nuværende amerikanske kapitalistisme-samfund, som vi kun får gode anmeldelser af de velhavende.