• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Araninn at 2023-09-27 13:25:32+00:00 ID: k2fevil


    Dėt jeg godt kan lide ved body cams er, at de optager FØR situationerne eskalerer. Mobiltelefonerne kommer normalt først frem efter situationer er eskaleret.

    Helt enig. Jeg ved ikke om bodycam er rigtigt eller forkert i en dansk kontekst. Jeg synes dog, at det er vigtigt, at vi i et samfund som det danske har et proportionalitetsprincip. Bodycam virker som en meget dyr og voldsom løsning, hvis problemet er en håndfuld sager om året. Med den nuværende mediedækning af eventuelle problemer i Politiklagemyndigheden, så ville jeg være tilbøjelig til at argumentere for, at de får tilført flere ressourcer inden man begynder at se på bodycams. Det lyder lidt til, at de har for få ressourcer til at efterforske sagerne på en god måde, og så bliver bodycam nok bare en hovsa-løsning.

    Proportionalitet har dog hårde kår på Reddit og sociale medier generelt. Retfærdighedsfølelsen er meget veludviklet, og ingen omkostninger er for store for at sikre den. Jeg tror også, at mange brugere af sociale medier er lidt farvede af de bodycam-optagelser, som man ser fra fx USA.