Så er der 8 dage til OL starter. Hvad regner i med at følge med i? Det bliver primært Klatring og Badminton for mig, da det er mine primære sportsgrene lige nu. Badminton er især spændende da vi har en del topspillere. Det bliver spændende at se hvilken Viktor Axelsen der møder op, da han har været plaget af skader i løbet af året, men han prøver helt sikkert at ramme sin topform til OL.

  • Fugtig FiskM
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    2 months ago

    Jeg glæder mig så meget til OL! Håndholdt, Badminton, Tennis, Atletik, udspring er nok noget af det der nok fanger min interesse men det fede med OL er at man ser en hel masse som man aldrig ellers ville have gået op i. At se atleter konkurer inden for noget de altid har drømt om, er helt fantastisk.

    Og så er der PÅ som jeg måske glæder mig endnu mere til. Det er vildt fascinerende at se hvad folk er blevet enige om at konkurrere inden for og hvordan det lykkedes. Især blinde fodbold har jeg vildt meget respekt for. Det må kræve så meget mod for en blind person at løbe mod en bold som de ikke kan se, og håbe at der ikke er nogen eller noget i vejen!