Tråd til kommentar, opdateringer, og spørgsmål om det klassiske Endurance løb i Frankrig.

  • VådFiskOPM
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    21 days ago

    Ja endeligt! Jeg har overhovedet ikke ejerskabs fornemmelse af det her, så hvis du vil være mod, så skal du være velkommen! Der er også en del sport som jeg slet ikke går op i, så det ville være rart med lidt adspredelse

    • President_PyrusM
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      21 days ago

      Du må gerne tilføje mig. Jeg er dog bestemt heller ikke til al slags sport. Generelt siger fodbold for eksempel mig ikke rigtig noget, jeg ser dog som regel de danske kampe til slutrunderne til EM og VM hvis jeg ikke har andre planer. Jeg er meget mere til håndbold, hvor jeg dog også kun ser slutrunder, men godt kan finde på at sætte andre landes kampe på. Udover det ser jeg så meget af Tour de France som jeg kan komme til og i OL sæsonen ser jeg det der nu er i gang når jeg tænder for fjernsynet ;)

      • VådFiskOPM
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        21 days ago

        Det er hermed gjort, og tak!

        Ja jeg er lidt det samme. Er ikke så meget til fodbold, men kan godt holde ud at se lidt håndbold. Jeg kan lide motorsport, og stort set alt OL. Især atletik!

        • President_PyrusM
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          edit-2
          21 days ago

          Ja, jeg tror egentlig også at vi er rigtig mange der har det på den måde med atletik. Det er ikke noget man ser eller hører om stort set udover OL, hvor man tilgengæld faktisk ser frem til at se det. Det er egentlig en lidt sær tilgang til det :)

          Og jeg har egentlig aldrig rigtig set motorsport før, selvom det jo er ret fedt at se. Jeg har dog set noget af Le Mans tidligere år og jeg tror også jeg en sjælden gang i mellem har set Nascar. Det har dog nok mest af alt været på baggrund af min kærlighed til Pixarfilmen Biler.