• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    14 months ago

    ReallyGargoyled at 2024-03-19 03:45:22+00:00 ID: kvj5wwe


    Så fra nu af vil danmark være mere eller mindre styret af en computer. Kan vel kun være bedre end hvad vi har haft op til nu.

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      14 months ago

      beltoft at 2024-03-19 06:37:36+00:00 ID: kvjmtus


      Du skal ikke regne med at politikerne vil gøre som den beregner er det bedste for os, medmindre de er enige med den og det ikke går ud over økonomien.

      • DannebotOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        14 months ago

        ReallyGargoyled at 2024-03-19 12:00:11+00:00 ID: kvkeetp


        de koder den jo bare til at være økonom frem for humanitær

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      14 months ago

      Lazarus156 at 2024-03-19 07:03:55+00:00 ID: kvjoxo2


      Jeg ved godt der er ting som kunne være bedre. Men det er alligevel lidt trættende med den der “Danmark er fuldstændig til rotterne” attitude. At bo i Danmark er sgu at spille livets spil på easy.

      • DannebotOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        14 months ago

        ReallyGargoyled at 2024-03-19 12:11:54+00:00 ID: kvkftdt


        At bo i Danmark er sgu at spille livets spil på easy.

        Hvilket også kaldes en bjørnetjeneste. Det er bestemt ikke ens betegnet med at det automatisk er en god ting at overlevelse er “nemt”. Nej vi har som sådan ikke hjemløse og arbejdsløse i danmark. Vi har aktiverede mennesker som bor i små boxe af 15m2. (Hvilket heller ikke er helt sandt. Og nok også er det som virkelig taler til at vores “Velfærd” overhovedet ikke fungerer. Til trods for at vores system er sat op til at folk burde kunne få hjælp hvis de bliver ramt af uheld igennem livet. Sandheden er bare at vi stadig HAR hjemløse i danmark. Og det at kigge den anden vej og benægte det hjælper bestemt heller ikke samfundet og borgerne)

        Du kan kalde det en attitude nok så tosset du vil. Det er en reaktion på faktum af udfald. Ja det er sandt at vores regering i dag taler om en god fremtid. Men vi må jo vente og se om det så også bliver til noget eller om det er ligesom alle de andre gange de sidste 20 år i Danmark hvor en fantastisk fremtid bliver lovet men aldrig helt leveret. Eller vi kan som borgere tage tyren ved hornene og få ryddet op i vores inkompetente regering. Bestående næsten udelukkende af folk som knap nok har været i arbejde inden de gik ind i politik.

        Alt kærlighed og respekt til vores land Danmark. Men vores nuværende regering og systemet som vores regering er bygget op omkring i sammenhæng med den moderne verden i afspejlning af hvornår vores system blev grundlagt. Der er alt for mange smuthuller for politikkerer og det er alt for nemt at udnytte systemet til egen vindings skyld som politikker i Danmark i dag. Med alt det snak om at måtte ofre sig selv for fællesskabet. Så mangler vi stadig at se vores politikkerer gøre det selv.