• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    16 months ago

    Limp-Munkee69 at 2024-01-07 23:42:08+00:00 ID: kgt45g3


    Bor du i København? Fordi huld nu kæft hvor har jeg mødt mange mindreårige svenskere der bare tager herhen og drikker sig bankelamme. Det samme ville ske. Danske unge ville bare tage hvorhen det var muligt for dem at købe alkohol. Eksempelvis Tyskland.

    Samtidigt, jeg har købt lidt for mange flasker vodka som 16-årig til at tro at unge faktisk ville begynde at drikke mindre. Det er simpelthen bare indbygget i vores kultur, på en måde som det ikke er i Sverige. Abe ser, abe gør. Unge ser store søskende drikke sig bankelamme og når de er samme alder skal de jo gøre det samme.

    Som 10 årig glædede jeg mig til at blive som de unge idioter der rændte rundt i parker med øl. Fordi kæft de havde det sgu da mega sjovt. Jeg vil gerne have det sjovt også.

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      16 months ago

      de_matkalainen at 2024-01-08 03:11:33+00:00 ID: kgu5mqm


      Nej, jeg bor i Sverige. Det er på ingen måde mit indtryk at svenske unge valfarter til Danmark for at drikke. Og de der gør kommer primært fra Malmø. Det skyldes primært at nattelivet i Malmø er dødssygt ift. København. Alkoholpriserne er desuden ikke længere så langt fra hinanden hvis man ser på kursen, så argumentet om billigt alkohol til mindreårige holder ikke helt.