• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    16 months ago

    Felix4200 at 2024-01-05 22:36:14+00:00 ID: kgi1qeu


    Nu har jeg set en lille fugl synge at den der 20 timers kø eller hvad den endte på, som jo var livsvarlig og holdt et ukendt antal mennesker, inkl. børn og ældre, skyldtes enkelte lastbiler som ikke kunne komme videre (mon ikke de var i sommerdæk). Jeg ved ikke om det er rigtigt (det er i hvertfald troværdigt nok da man så det samme andre steder), men hvis det er så kan man jo gøre de pågældende firmaer erstatningsansvarlige for den frihedsberøvelse der sker. Eller erklære at køre på sommerdæk i en annonceret snestorm vanvidskørsel (hvilket det er.

    Så vil de pågældende lastbiler nok finde et sted at holde en anden gang, og så slipper vi for at hundredevis/tusindvis af mennesker er fanget i et døgn på en motorvej. Nu var det ikke så koldt den dag, men det er jo en potentielt ekstremt livsfarlig situation, hvis temperaturen var lidt lavere.

    Så det er jo muligt at det slet ikke kræver at man tryller, men blot lidt sund fornuft, det kan vi jo ikke vide før vi har undersøgt det.

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      16 months ago

      Furiousmate88 at 2024-01-06 00:15:22+00:00 ID: kgihqh8


      Sund fornuft havde vel afholdt de fleste fra at køre på motorvejen i første omgang, med tanke på at anbefalingen var ikke at køre

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      16 months ago

      lookseedoh at 2024-01-05 23:10:18+00:00 ID: kgi7dqx


      Siger du løsningen på køen i foregårs var at give bøder til lastbilerne? Jeg ved godt, der køres med sommerdæk på nogle lastbiler, men når et militærkøretøj sidder fast i sneen så tvivler jeg på at vinterdæk ville have fået trafikken til at glide.