• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Gigantiskgris at 2023-08-28 10:42:52+00:00 ID: jy2ndwk


    Er du klar over hvor rolige, fredelige og ALMINDELIGE mennesker der bruger cannabis er? Vi arbejder hårdt, hjælper samfundet i hverdagen, opfører os som gode og ordentlige mennesker, betaler alt fra mellem- til topskat osv.

    Jeg sagde intet om, hvor fredelige, rolige, eller almindelige mennesker der bruger hash er. Jeg ved udemærket godt at det er helt almindelige mennesker vi snakker om, men det ændrer vel ikke på konsekvenserne af deres handlinger?

    Men, vi har ingen andre muligheder - fordi det er ulovligt. Giv mig lov til at dyrke en plante i hjemmet, og så ville jeg være glad.

    Den for mig åbenlyse anden mulighed er at stoppe med at ryge, eller som du selv siger, dyrke det derhjemme. Dette er selvfølgelig ulovligt, men det er det også at købe det på gaden, og der er ikke de samme negative konsekvenser for samfundet.

    Det er så umenneskeligt hjerteløst at bede et utal af mennesker med at droppe noget der giver dem nydelse i livet.

    Dette er for sig selv ikke et ordentligt argument. Man er nødt til at veje det positive og det negative op imod hinanden. Ellers kunne jeg komme med meget ubehagelige eksempler her.

    Du forstår helt åbenlyst ikke hvordan udbud/efterspørgsel fungerer - efterspørgslen er ALDRIG forsvundet, så man kunne jo spørge sig selv om man skulle fortsætte med en identisk politisk strategi der ALDRIG før har virket.

    Man kan mene, at hash burde lovliggøres og at det mon ikke ville løse en del af bandeproblemerne. Det ændrer ikke på det faktum, at hash pt. er ulovligt, og at man putter penge lige i lommen på banderne ved at købe det som lovene er i dag. Ift. dit tænkte eksempel med et alkoholforbud leder du efter hykleri der ikke er der. Jeg ville også være imod at folk købte rødvin af voldelige bander hvis det var ulovligt som hash.