Jeg har en del familie i Grækenland og vi kom for nyligt til at snakke om katte. De elsker katte men tager dem ikke rigtigt indenfor. Kattene er derfor stort set herreløsse men opholder sig der hvor de er ønsket (eller måske der hvor de er mindre uønsket end andre steder).

Hos min familie, har de 5-6 katte der opholder sig omkring huset, men en af dem havde ikke dukket op i nogle dage. De blev selvfølgeligt bekymret for at den måske var kørt over eller dræbt på anden vis men et par dage senere kom den igen.

Det lille hak i øret, er tegn på at den blev indfanget af en lokal frivillig organisation, kastreret og sat fri igen! Det er et genialt tiltag! Der er meget organiseret dyrehjælp for hunde, i Grækenland og man kan få en græsk gadehund leveret til stort set hele europa hvis ikke hele verdenen, men katte bliver stort set ignoreret fordi de ikke er til at omhuse. Derfor er jeg ret vild med det her tiltag. Det er åbenbart en tysk organisation der står bag tiltaget!

  • HejMedDig
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    1 month ago

    Sjov måde at mærke dem på. Håber ikke det gør ondt på dem, når det heler op

    • Fugtig FiskOPM
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      1 month ago

      Det er virkeligt smart fordi så slipper de for at komme til at fange dem igen næste gang de laver en indsats.

      Jeg tænker ikke at hakket i øret gør mere ondt end at blive kastreret 😅 men er sikker på at de er smertestillet nok til lige at tage det værste 👍