• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    7 months ago

    Available-Square602 at 2024-03-12 17:07:04+00:00 ID: kul4dfb


    Jae, det tror jeg du har helt ret i. Folk har en tendens i forhold til deres politiske “overbevisning” til at komme med undskyldninger når deres parti ikke er som de forestiller sig.

    Hvis man fx stemmer S. Så har pøblen en overbevisning om at man stemmer for socialisme og for at beskytte de svage i samfundet.

    Når så parti toppen giver op på nogle hovedprincipper for fx. At få en minister stilling så undskylder de det med, at man jeg selvfølgeligt kan ændre mere, hvis man har minister rollen. Derfor er det okay at man sparer oldemors bad væk.

    Samtidigt har folk bare for meget hovedet op i deres egen røv. Fx er hovedparten af alle folk ok med at der bliver skåret i SU så længe de ikke selv er på SU længere.

    Hvis du nogensinde følger valgene, hvor man interviewer fremmede mennesker om hvorfor de stemmer er det tåkrummende… “pensionisten der kommer ind på skærmen bliver spurgt hvorfor hun stemmer på S, jamen det gør hun fordi, de vil give flere penge til folkepensionen” Skift det ud med forretningsmanden der stemmer L.A