Der er i hvert fald disse måder at håndtere uvisheden på:

  • Man kan benægte uvisheden og benægte, at krisen overhovedet findes.
  • Man kan anerkende at krisen findes og er alvorlig – men samtidig konkludere at det er andre, der er skyld i problemet, ikke én selv.
  • Man kan anerkende at krisen findes og er alvorlig – men samtidig konkludere at problemet er så omfattende, at der intet er, det enkelte menneske kan gøre; man kan lige så godt leve videre som før.
  • Man kan anerkende at krisen findes og er alvorlige – men samtidig konkludere at problemet er så omfattende, at der intet er, det enkelte menneske kan gøre. Eneste udvej er resignation.
  • Man kan blive vred over krisen og protestere.

Jeg er nok i mellem de to sidste


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Joine vores Lemmy-fællesskab på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/PimasBump at 2023-07-07 06:16:27+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    solsort22 at 2023-07-07 22:33:15+00:00 ID: jr30h44


    Jeg har lige lavet en opgave på uni hvor jeg beregnede omkostningerne og CO2 reduktionerne ved at husholdninger sorterer plastik, og det blev ikke et særlig pænt resultat. Mine resultater viste at det koster omkring 10.000 kr per ton CO2 reduceret. Indsamlingsomkostningerne er alt alt for dyre, hvilket jo ville være mindre hvis vi havde centralsortering så vi ikke skulle have så mange forskellige spande og vogne til at indsamle det sorterede affald. Samt ville de også glæde borgerne meget mere ikke at skulle bruge al den plads i hjemmet og indkørslerne til spande, samt tid.