Der er i hvert fald disse måder at håndtere uvisheden på:

  • Man kan benægte uvisheden og benægte, at krisen overhovedet findes.
  • Man kan anerkende at krisen findes og er alvorlig – men samtidig konkludere at det er andre, der er skyld i problemet, ikke én selv.
  • Man kan anerkende at krisen findes og er alvorlig – men samtidig konkludere at problemet er så omfattende, at der intet er, det enkelte menneske kan gøre; man kan lige så godt leve videre som før.
  • Man kan anerkende at krisen findes og er alvorlige – men samtidig konkludere at problemet er så omfattende, at der intet er, det enkelte menneske kan gøre. Eneste udvej er resignation.
  • Man kan blive vred over krisen og protestere.

Jeg er nok i mellem de to sidste


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Joine vores Lemmy-fællesskab på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/PimasBump at 2023-07-07 06:16:27+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Anonymous_user_2022 at 2023-07-07 12:34:20+00:00 ID: jr0lcsr


    Det ville være nemmere at goutere din selvflagellantisme, hvis du og dine ligesindede kunne blive enige om hvorvidt vi er onde fordi vi importerer ting der har produceret CO2, eller om vi er onde fordi vi har et landbrug, der eksporterer 90% af produktionen.

    Hvis vi skal høre på hvor forfærdelig en miljøsynder landbruget er, vil jeg ikke høre et fucking eneste ord om vores import. Og omvendt.

    Værsgo, der røg 50% af “Danmark dårlig”

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      Smiling_Wolf at 2023-07-07 16:29:33+00:00 ID: jr1igst


      Ja det er praktisk at man bare kan stikke fingrene i ørerne og sige lalala, i stedet for at indse at kødproduktion måske ikke er den bedste brug af ressourcer i verden. Men det er jo fuldkommen umuligt at gøre noget ved vores kødforbrug- på alle andre områder virker marketing, udbredelse af alternativer og oplysning, men lige når det kommer til kød så er det bare en urørlig naturlov hugget i granit.

      Dejligt at man kan ignorere hårde fakta som “Danmark dårligt”, hva’? Gud forbyde at Danmark ikke er verdens bedste inden for bare et felt.

      • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        1
        ·
        1 year ago

        Anonymous_user_2022 at 2023-07-07 16:31:49+00:00 ID: jr1itmj


        Som sagt, så skal du beslutte dig for om det er import eller eksport, der tæller. Hvis du ikke kan det, er du bare en hysterisk hund der gør ad skygger.