Jeg er primært på reddit for r/Denmark, men kan simpelthen ikke få mig selv til at anvende den officielle reddit app efter jeg har oplevet hvor meget bedre tredjeparts apps er.

Dem af jer i samme båd, hvad gør i? Smutter over på feddit.dk? Bider i det sure æble og bruger den officielle app? Dropper reddit?


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Joine vores Lemmy-fællesskab på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/DrSvans at 2023-07-01 10:01:35+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    D8-42 at 2023-07-01 19:58:01+00:00 ID: jqar1dm


    samt videoafspilleren er ret elendig

    Har brugt den officielle app et par timer nu, ligesom sidste gang jeg prøvede den for lang tid siden stopper videodelen bare helt med at virke nogle gange. Så skal man lukke appen, kvæle processen, og starte den op igen, men så virker det også!

    I et tilfældigt antal minutter…

    Der er også enormt mange småting som andre også har nævnt der allerede irriterer mig voldsomt i forhold til Sync. Har virkelig taget det for givet hvor overskuelig Sync var.

    Jeg ville egentlig ikke have noget imod alle reklamerne hvis bare alt andet så var bedre, eller i det mindste bare var på niveau med alle de reddit apps jeg har prøvet, men det er den officielle app langt fra at være.

    Der skal satme en Extreme Home App Makeover til hvis jeg skal bruge appen i stedet for old+RES fra nu af, så må jeg se hvor lang tid der går før det stopper med at virke.