Jeg er primært på reddit for r/Denmark, men kan simpelthen ikke få mig selv til at anvende den officielle reddit app efter jeg har oplevet hvor meget bedre tredjeparts apps er.

Dem af jer i samme båd, hvad gør i? Smutter over på feddit.dk? Bider i det sure æble og bruger den officielle app? Dropper reddit?


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Joine vores Lemmy-fællesskab på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/DrSvans at 2023-07-01 10:01:35+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    dencker60 at 2023-07-01 18:33:05+00:00 ID: jqafacd


    En af de ting, der irriterer mig grænseløst, er at jeg ikke kan se hvad et post er. I Alien Blue kunne jeg se om jeg trykkede på et eksternt link, og se til hvilken hjemmeside. Dvs. Jeg kunne undlade at trykke på posts til diverse sites som jeg ikke ønsker at besøge. På reddits egen app kan jeg først se om det er et billede eller et eksternt link når jeg har trykket, og appen åbner eksterne links håbløst langsomt.

    Det samme gælder links i comments, der kunne jeg tidligere se thumbnail + site, så man blev aldrig rickrollet eller kom ind på hjernedøde sites.

    Reklamerne er også behændigt integreret til at ligne almindelige posts, hvilket jeg ikke bryder mig om. Jeg forstår nødvendigheden af reklamer for opretholdelsen af Reddit, men de er integreret på en generende måde i appen.

    Det her er bare lige hurtigt efter en halv times brug.