Jeg er primært på reddit for r/Denmark, men kan simpelthen ikke få mig selv til at anvende den officielle reddit app efter jeg har oplevet hvor meget bedre tredjeparts apps er.

Dem af jer i samme båd, hvad gør i? Smutter over på feddit.dk? Bider i det sure æble og bruger den officielle app? Dropper reddit?


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Joine vores Lemmy-fællesskab på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/DrSvans at 2023-07-01 10:01:35+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    TheDenimChicken at 2023-07-01 11:12:52+00:00 ID: jq8wn1o


    Jeg brugte RedditIsFun (RIF) som lige er stoppet med at virke i dag. Jeg skriver dette indslag fra den officielle app, som jeg ikke har brugt i årevis.

    Jeg må desværre konkludere, at jeg er enig i, at den er markant dårligere at anvende, i hvert fald ift. mine behov.

    Der er reklamer over alt. Både eksterne ting men også reklamer for andre subreddits og andet skrammel.

    Præsentationen i brugergrænsefladen virker til at være designet således, at indholdet fra reklamer ligner alminde posts på den givne subreddit jeg p.t. er inde i. Jeg skal aktivt bruge energi på at sortere det irrelevante indhold fra. Det var ikke et problem på rif.

    Farverne virker også til at være mere ens/lette, hvilket igen gør det svært at identificere bestemte ting nemt. Eksempel: jeg var lige inde på en tråd, hvor OP selv havde svaret på en kommentar. Jeg så først efter noget tid, at det var OP, fordi farven der angav dette var så lig med resten af farverne brugt på siden. På rif var det bare en tydelig mørkeblå farve hver gang OP postede noget. Kan være det er tilvænning, men det føles markant ringere, og sådan er der flere ting jeg har lagt mærke til allerede.

    Og så endeligt er det altoverskyggende problem for mig designet ift. overblik over hvad jeg kigger på. Hele listevisningen, store thumbnails + de ovenstående problemstillinger gør, at det simpelthen tager længere tid at scanne en side, og der er mindre indhold på siden end på rif. Rif var perfekt designet synes jeg, til hurtigt at få sig et overblik over en god mængde posts.

    Alt i alt må jeg konkludere, at jeg kommer til at bruge reddit mindre nu. Kan ikke lide app’en. Så er der nok mange der siger ‘fint, farvel og tak’, men det betyder jo bare færre brugere, hvilket = mindre indhold, og dermed mindre interessant at bruge reddit i det hele taget.

    Men sådan kan det jo gå. Mindre doomscrolling i guess :)