Jeg er primært på reddit for r/Denmark, men kan simpelthen ikke få mig selv til at anvende den officielle reddit app efter jeg har oplevet hvor meget bedre tredjeparts apps er.

Dem af jer i samme båd, hvad gør i? Smutter over på feddit.dk? Bider i det sure æble og bruger den officielle app? Dropper reddit?


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Joine vores Lemmy-fællesskab på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/DrSvans at 2023-07-01 10:01:35+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    sklopnicht at 2023-07-01 10:51:09+00:00 ID: jq8uwfh


    Jeg er primært på Reddit for at læse tekst. Reddits app bruger enormt meget plads på at ville fjerne mit fokus til alt muligt andet skrammel med forslag til andre posts og subreddits. Der går meget skærmplads til spilde med padding og ikoner. Navigationen mellem subreddits er kluntet synes jeg. Apollo gav en masse quality of life fordele med et kompakt UI, diverse gestures til quick actions, stor fleksibilitet med hensyn til at gruppere og filtrere hvilke subreddits og posts man ville se. Og virker også generelt bare hurtigere. Alle tråde og subreddits loader instantly mens Reddits egen app ofte loader et sekund eller to.