• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    15 months ago

    RedGribben at 2024-02-08 17:38:40+00:00 ID: kpigm4v


    Hmm, skal vi ikke lige fjerne de grelle dele af offentlighedsloven først. Man kan jo ikke have noget imod det hvis man ikke har noget at skjule. Politikerne er da nogen af dem der skjuler mest her i landet, da de ikke mener en hel række ting er relevante for den alm. borger. Herunder hvorfor vi gik i krig i Irak.

    Hvem fanden kan vi stole på der skal varetage dette overvågningssystem med ansigtsgenkendelse? Politiet har haft rigeligt af korruption eller ulovlig magtmisbrugs sager de seneste par år. Skal vi give dette til PET eller FE der er så lukkede at vi aldrig vil få noget som helst at vide, og hvor det kan bruges til det overvågningssystem amerikanerne har i gang med, som Snowden afslørede.

    Hvad med nej tak, vi kan starte med at total overvåge samtlige folkevalgte politikere før vi begynder på dette sindsyge hovedløse eksperiment. Ift. mængden af befolkningen der er politikere og hvor mange af dem har begået magtmisbrug eller begået korruption eller lign. Så er det sgu nok en større andel på Slotsholmen end den almene befolkning.

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      15 months ago

      No_Solid_9028 at 2024-02-08 19:24:04+00:00 ID: kpizpyt


      “████ ██ █ ████ alt ███ █████ er █████ ████ ███ i ████ █ ██████ orden █████ ██████ ███ værdsæt █████ din ████ regering”.