• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    libach81 at 2023-07-07 12:42:02+00:00 ID: jr0m95z


    Men jeg er modstander af at de ikke har været forudseende

    Det er politikere notorisk ude af stand til, specielt hvis det ikke flugter ideologisk med hvad de gerne vil.

    Du må da indrømme at der er blevet råbt højt om emnet i mange år, fra forskellige sider.

    Det er vi enige om der er.

    Så hvorfor ikke lytte?

    Fordi det inde på borgen, for begge sider, ingen nævnt ingen glemt, er vigtigere at få deres ideologi gennemført end at løse et problem.

    Vi kan jo om ikke andet starte med at forbedre vilkårne så alle dem der har forladt faget, vil overveje at vende tilbage

    Ikke at jeg er uenig i den betragtning, i en større sammenhæng med tanke på der er for få hænder generelt på arbejdsmarkedet vil det dog blot lede til at andre områder kommer til at mangle de hænder hvis du flytter dem “tilbage” til sygeplejerske-faget hvis du ikke gør noget for at sikre flere personer totalt set. Det kan så gøres i en kombination som foreslået i mit første indlæg.

    Lad os sige at en sygeplejerske fra et sygehus er søgt ud som eks. paramediciner. Eller fra sygehuset til en stilling hos en praktiserende læge. Hvis personen kommer “tilbage” til sygehuset, så mangler de i den stilling de nu har forladt.

    Af den grund kan det i min optik ikke løses uden at kigge på at øge arbejdsstyrken generelt. Enten ved tiltrækning udefra eller at fjerne opgaver fra dagligdagen. Ellers bliver det bare et nulsums-spil hvor brikkerne flyttes alt efter hvor der er flest politiske point ved at gøre noget. Som idag, men det er politikerne jo også glade for, for så virker de handlekraftige og som dem der forsøger at løse problemerne de selv har været med til at skabe.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      Heroheadone at 2023-07-07 12:43:26+00:00 ID: jr0mf80


      Tror såmænd ikke vi er uenige. Hvad med et kompromis? Vi gør begge dele:-)