• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    16 months ago

    Razbeau at 2024-01-13 14:39:31+00:00 ID: kho6ky9


    Men give varme checks til folk som tjener så godt at de har haft råd til at købe fast ejendom hvor de har friværdi det skulle vi da alle sammen havde forståelse for. Det vil sige gå ud og gamble med dine værdier køb et hus og få hjælp. Men du kan lige våge på at blive gammel eller bliver ramt af sygdom eller en arbejdsulykke så vil vi skide dig en lang march det kan du da regne ud, du har jo ikke selv sat dig i den situation du er havnet i så det kan ikke forventes at vi holder hånden under dig.

    Og så husk det gælder også alle jer der lige pt intet fejler. Om i tager på arbejde hverdag de næste 50år uden så meget som 1 sygedag. Men i 2074 bliver i så ramt af en eller anden form for ulykke det er bestemt ikke utænkeligt. Så skal i altså ingen hjælp forvente for vi hjælper jo åbenbart kun folk der bidrager med med noget hver den første i måneden. Og vi hjælper dem kun til de ikke kan bidrage mere her i samfundet. Og så skal i bare være taknemmelige over i få lov at leve om det så skal være på gaden det må du affinde dig med.

    Hvad er det seriøst for et røv klamt samfund vi er ved er ved at skabe. Vi gør intet for de svageste i det her samfund set i forhold til hvad der bliver gjort for dem der sagtens kan klare sig. Det er ca blevet 25% dyre at leve for en enlig kontanthjælpsmodtager. Jeg er i ressourceforløb og ved at blive udredt til flexjob fordi jeg gerne vil have noget at stå op til i min hverdag det har taget 7år når jeg er færdig. Og havde jeg ikke min kæreste lige nu så havde jeg to valg. Og de to valg ville være vil jeg bo på gaden og have mad i maven eller eller vil jeg leve med tag over hovedet og sulte. Hvordan vil man have og havde forestillet sig at jeg skulle opretholde min respekt og empati for samfundet og samfundets borger med sådan en behandling? I vil alle sammen skide på de svageste lige ind til det er jer selv der står for skud og det er fordi i virkelig ikke sætter jer ind i ting. Langt størstedelen af jer aner ikke hvad i for i kontanthjælp? Langt de fleste tror at i er dagpenge berettigede også under sygdom(og det er i men kun i 20uger efter det hedder det kontanthjælp og møder med mennesker som dårligt gider at lære dit navn og som behandler dig som du stjæler fra resten af samfundet). I aner heller ikke at man praktisk talt bliver stavnsbåndet når man kommer i en eller anden form for udredning. Og det er bare et lille uddrag af tinge jeg er overbevist om langt de fleste ikke aner noget som helst om men påvirker dem i så stor grad at det ikke er til at forstå skulle man gå hen og blive gammel eller syg.