• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    16 months ago

    tanorbuf at 2023-12-29 18:33:17+00:00 ID: kffz2i7


    Din kommentar er super fucked på flere måder. For det første skyder de jo til højre og venstre dernede, uagtet både ejerskab og destination på skibene.

    For det andet er det kun en god ting at støtte “Israels krig” (som jeg sætter i anførselstegn fordi det er Hamas’ krig, men vi støtter selvf. Israel). Enhver med den mindste smule moralsk fiber kan kun fordømme terror. Derfor skal Hamas udryddes, og vi kan herhjemme kun håbe, at Israel lykkes med det, og i mellemtiden støtte dem med at opnå det.

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      16 months ago

      tatDK94 at 2023-12-29 18:30:58+00:00 ID: kfg1i39


      Det er nu i hvert fald det erklærede mål for Houthierne - at lave en blokade af varer til/fra Israel og Israelske virksomheder.

      At holde taler om “Israels ret til selvforsvar” og at deltage militært (indirekte) i konflikten er to meget forskellige ting. Der er nærmest ikke lande tilbage, der ikke kritiserer Israels nedslagtning af civile og opfordrer til at de holder “humanitære pauser”. Det de har gang i er helt ude af proportioner, modbydeligt og umenneskeligt. Palæstinensere er mennesker. Jøder er mennesker.