• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    18 months ago

    JoeThePoolGuy123 at 2023-11-14 09:26:58+00:00 ID: k96wxi7


    Ja det afhænger nok enormt meget af hvad det er de laver. Det er vel det samme med TV. Hvis ens 7 årige barn brugte al deres fritid på at se for lækker til love og paradise har det nok ikke ligefrem en positiv effekt. Hvis de derimod ser lærings/børneprogrammer får de nok noget positivt ud af det.

    Jeg tror det værste pt er hvordan så meget indhold er direkte målrettet at få børn til at fortsætte med at se/klikke. Youtube videoer med høje lyde, farver og uden/med mærkeligt indhold. Sådan sat efter laveste fællesnævner bare for at få børn til at se det næste skrald.

    Eller de der mobile apps der mere eller mindre er hasardspil, bare med meningsløse gevinster hvor man hvert 5 sekund bliver spurgt om man vil bruge penge på at få flere spins.,

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      18 months ago

      hibernating-hobo at 2023-11-14 09:41:38+00:00 ID: k96xzop


      Jeg skal love dig for, at man kan mærke og høre på en af pigerne fra min datters klasse, at hun sidder og ser de reality programmer. Det er frygtligt. En 7 årig pige, skal ikke rende rundt og sige at hun “bare vil have” en dreng fra klassen “fordi han er så lækker”. Samme pige kunne kun li hvid chokolade og ingen kager, fordi grøntsager er lige så godt som slik! Nogle forældrer lader bare ik deres børn være børn. (Spoiler alert, når ingen voksne kigger, så skynder hun sig at spise noget kage)