• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    18 months ago

    ScooptiWoop5 at 2023-11-05 07:59:26+00:00 ID: k7wgr7a


    Jeg tror, de fleste godt kan se, hvad jeg mener, når de læser det i sin helhed.

    Nej Kaare, det kan vi ikke.

    Først kører I en eller anden sindsyg agenda om at småbørnsforældre ikke må gå ned i tid et par år. Ja så kollapser velfærdsstaten faktisk Den kører du videre på, og siger at man bare skal ranke ryggen og være stolt hvis man hente sent.

    Nu siger du, at det må folk selv om, og institutionerne er nok ikke sådan rigtig gode for børnene alligevel.

    I er på kamikaze-mission, og nu vil du trække i land, fordi folk kalder jeres bullshit. Men I er så langt ude at skide, at I ikke ved hvor I skal træde hen nu.

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      18 months ago

      BentFisker at 2023-11-05 10:00:49+00:00 ID: k7wpio4


      Hvis I vil nyde velfærd, så er der ikke råd til velfærd.

      Jeg er så træt af det ord. Ikke af konceptet. Men at vi stadig går rundt og taler som om vi stadig er et “velfærdssamfund”. Alt imens gamle ligger i deres eget pis. Og politiet griner af dig i telefonen, hvis det du anmelder ikke er en direkte liv og død situation, og i øvrigt bruger de resourcer de klager over at de ikke har til at banke borgere 4 vs 1 eller køre terror mod en familie i månedsvis hvis ikke årevis. Og ventelisterne i sundhedsvæsnet er årelange. Og at den eneste måde ledighedssystemet “hjælper” ledige i job på, er at gøre tilværesen som ledig så forfærdeligt, at den ledige bliver desperat for at blive fri for det system. Alt imens vores ledere lige minder os om at vi bare er slaver, der ikke skal hente vores børn tidligt, og at arbejde ikke skal være lystbetonet.

      Velfærdssamfund? Vi lever jo i en dystopi. Vi er blot ligesom frøen, der er blevet sænket ned i en balje med vand, og sat over varmen: Fordi vandet blev varmet gradvist op, så bemærker vi ikke at vi er ved at blive kogt levende. Så vi bliver siddende i vandet imens vi fortæller hinanden om hvordan vi “jo stadig er et velfærdssamfund”.