• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    110 months ago

    Minutes-Storm at 2023-09-05 14:51:09+00:00 ID: jz8ozt5


    Jeg kunne også godt tænke mig at få spørgsmål og svaret der er afgivet for den undersøgelse. Når de regner med en n på 1040, så er det jo komplet til grin at man laver den her type konklusioner, især når der er spurgt over 2000, hvoraf kun halvdelen var beskæftiget. Med mindre de spørger folk helt udenfor målgruppen (pensionerede elller børn), så er sidste tal jeg er bekendt med på omkring 75% af beskæftigede, som ikke stemmer overens med deres tal der siger kun 50% arbejder. Når den er købt af Dansk Erhverv, så tror jeg godt man kan regne med at tallet skal tages med et bjerg af salt. De laver ikke andet end at komme med deres “unge dovne og slemme” retorik, og det giver jeg ikke to potter pis for.

    Derudover er jeg helt enig med psykologilektoren. Der hvor jeg arbejder har vi generelt en løs holdning til en-dags sygdom, fordi der kan være et utal af ting der gør at man føler det nødvendigt at tage en enkelt dag hjemme, som sagtens kan være nødvendigt for at undgå værre.

    Hvis man vil slå ned på den her type velfærdssygedage, så må man samtidig fjerne grænsen for alt arbejdsrelateret stress sygdom. Ingen afskedigelse af medarbejdere der er sygemeldt på grund af virksomheden, uanset hvor længe det varer. Det må være en fair bytte handel i deres øjne, ikke sandt?