• SorteKaninOPMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    10
    ·
    28 days ago

    Ministeren fortæller, at han jævnligt oplever chikane, men at det er langt mindre end under corona, hvor det “nærmest var ugentlig”.

    Søndagens episode understreger for Heunicke, at der er sket en markant forråelse af, hvad danske politikere udsættes for, når de for eksempel går på gaden.

    - Det er et ubehageligt skred, at der er denne her meget, meget aggressive fremfærd, uanset om vi er med vores familier.

    Er det værre, end det var for ti år siden?

    - Det er jeg slet ikke i tvivl om, at det er.

    Nej, hvor kan man blive frustreret af at der er nogle mennesker der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Hvad er det der sker for den offentlige debat når sådan noget kan foregå?

    • Assensvej
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      edit-2
      28 days ago

      Hvad er det der sker for den offentlige debat når sådan noget kan foregå?

      Kent Nielsen er psykisk syg, som nogle mennesker er, men nægter behandling. Tvangsbehandling sker vist kun når liv er truet, og Kent har ikke lavet direkte trusler på liv. Jeg ved ikke hvordan en præventiv lovgivning kunne se ud, men den skal være meget kontekstuel.

      • SorteKaninOPMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        5
        ·
        28 days ago

        Okay fair nok lige for ham måske, men det kan da ikke være ham eller andre psykisk syge hver gang hvis det sker nærmest ugentligt? Det forklarer jo heller ikke stigningen i problemet.

        • Assensvej
          link
          fedilink
          arrow-up
          4
          ·
          edit-2
          28 days ago

          Staten / EU har ikke slået hårdt nok ned på facebook, som tjener penge på at skræmme sårbare mennesker. Alt giver cancer, alt forhindrer cancer, og din nabo kunne være farlig, og indvandrene stjæler dit tøj. En uendelig strøm af misinformation til de naive.

      • ooszyj
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        edit-2
        28 days ago

        Jeg har ikke viden eller ekspertise til at bedømme om Kent Nielsen er psykisk syg, men han er helt klart en meget genstridig personage, der har syntes noget var galt, og har brugt det meste af sit liv på at beskylde andre for det han synes var galt. Først i Stram Kurs, dernæst i alverdens andre sammenhænge, bl.a. med nykristne og politiske partier med afsæt i græsrødderne omkring coronamodstanden.

        Han er fuldstændig umulig at diskutere med. Alt, og især fakta, preller af på ham, og han har ingen interesse i at ændre den holdning han har besluttet sig for at have.

        Jeg ville vurdere ham som farlig, hvis mit job var at holde øje med folk der har motivationen til at gøre dumme ting.

  • Kimusan
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    27 days ago

    Dem der følger galningene lidt vil vide at Kent Nielsen er stærkt psykisk syg. Han er helt væk og hans paranoia er skræmmende voldsom. Det værste er at han har et barn på vej og jeg frygter virkeligt for det barns ve og vel (ja dets liv vel sagtens).