SF: Årets dårligste idé Forslaget “kandiderer til årets dårligste idé”, mener Sigurd Agersnap, der er undervisningsordfører for SF.

“Karakterer fremmer præstationspres, og det har vi slet ikke brug for. Der er ingen gode argumenter for, at børn i 4. klasse skal måles op imod deres klassekammerater,” siger han til Altinget.


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/No-Register3495 at 2024-02-09 08:06:07+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    5 months ago

    ZoulsGaming at 2024-02-09 19:38:43+00:00 ID: kpp87cw


    hvornår er det normalt at få karaktere fra? gik selv på privat skole og kan ikke huske hvornår det begyndte som så, men synes generelt ret tidligt vi fik lektier som blev bedømt.

    Har ret meget en holdning om at hvis man synes karaktere er ligegyldige i 4 klasse så burde de også være ligegyldige på gymnasiet, for mig har der altid været en ekstrem dissonance at forældre og venner siger karaktere er ligegyldige, skolen siger at karaktere at ligegyldige, men samtidig hvis du ikke fik 12 i alting så er det “ikke godt nok præstation”

    generelt at vi har fra 02 til 12 for bestået er totalt gak på alle måder i mit hoved. der hvor jeg gik i gymnasie prøvede de også at lade være med at give karaktere det første 6 måneder men alligevel gav de kommentarer som var alt fra “det er elendigt og dårligt arbejde” til “perfekt kan ikke gøres bedre”, så basically karakterer.

    Så hvad er karakterer her? at du får at vide hvad du gjorde forkert på en opgave hvor de tæller rigtige og forkerte? det burde være brugbart fra børnehave klassen, at du får en arbitrær skala som består i at 90% får 07 fordi det er den mest ligegyldige karakter hvor man ikke skal tage stilling til det fra dødtrætte lærere som faktisk ikke gider læse hvad du har skrevet? så burde det ikke indføres.