Det kan da kun gå for langsomt med at finde en løsning, er vidst efterhånden ingen tvivl om at det er et seriøst problem vi har i trafikken.

Men hvordan løser vi problemet?


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/weldkok at 2024-01-26 08:30:07+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    5 months ago

    AreYouFilmingNow at 2024-01-26 21:52:44+00:00 ID: kjpxklv


    Er I ikke søde at blinke med fjernlyset af de biler som blænder.

    Ikke dem som har kraftige lygter som lyser meget… Men dem hvor det er svært eller umuligt at se sin egen vognbane, eller hvor det gør ondt i øjenene.

    Så kan det være at de fatter at de skal køre til forhandleren med deres lygter… Og det kan være at øget pres hos forhandlernes værksteder, vil øge presset mod bilproducenterne.

    Jeg blinker hver gang. Og ja mange er Teslaer, mange er Poleastar, og mange er BMW og Mercedes.

    Der er fandens mange biler med nye flotte lygter som lyser det meste af omgivelserne op, men hvor man kan kigge ind i lygten uden at blive blændet. Så burde det for fanden da ikke være så svært at lave en lygte som ikke blænder så man ikke kan se hvad der er lige foran sig selv.

    Holdt for rødt med en Ford Transit bag mig. Den er høj, den lyste hele min kabine op, som om det var solskinsvejr… Men alligevel kunne jeg stirre ind i dens forlygter både i bakspejlet (som ikke nedblænder selv) og sidespejlet… Helt uden at blive blændet. Se, det er sgu i orden.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      5 months ago

      ShiaLouise at 2024-01-27 06:25:45+00:00 ID: kjrwrw3


      Jeg så en kommentar til denne artikel på facebook som brokkede sig over, at folk blinkede med fjernlyset af ham. Ja så stoppede de jo når han så tændte fjernlyset, så kunne de lære det. Jeg frygter at det ingen effekt har. Sådan en nar