• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      Phantha1 at 2023-07-06 16:08:45+00:00 ID: jqwlizk


      Der er ingen kortsigtede løsninger, for så var de taget i brug for længe siden, og problemet var væk i dag.

      Vær hvor beslutningstagerne (politikerne) er. Vælgermøderne når valg er udskrevet, er ikke der, hvor beslutninger tages, men kan bruges til at lægge yderligere pres gennem velovervejede og rolige spørgsmål. De er mest sårbare, når der skal besluttes, om de skal på listerne og hvor højt oppe de skal stå. Det er deres personlige økonomi, der er i fare. Derfor skal de vælgerforeninger, hvor de toneangivende sidder, have medlemmer, der jeres allierede (de fleste af jer har ikke selv overskud til det, men det har måske andre i jeres familier eller nogen blandt jeres venner). De personer må meget gerne være aktive gennem bestyrelsen - og de fleste vælgerforeninger mangler folk, der vil have nogen poster. Flere kan være passive medlemmer, som dukker op til de generalforsamlinger, hvor listerne skabes. Stil spørgsmål, og stil krav om handling.

      Sørg for at pressen skriver de gode historier, og spred historierne over alt. Min mor elskede at fortælle de gode historier til familie og venner.

      Og kræv jeres arbejde tilbage som varme hænder, og ikke som dem, der skal skrive en masse papirer, selv om nogen selvfølgelig er nødvendige. Der er papirer og rapporter, der kun bliver brugt til, at andre kan sidde på kontorer og lave statistikker og rapporter, som aldrig bliver brugt til nogen fornuftigt. Så meget kold tid skal konverteres til varm, om det så betyder, at et par kolde hænder mister jobbet, er underordnet. I gennemsnit kan en kold hånd økonomisk erstattes af 2-3 varme hænder.